Ministru kabinetu turpmāk varēs sazvanīt izmantojot bezmaksas tālruņa līniju 80000120

MK Bezmaksas tālruņa līnijaTurpmāk iedzīvotāji ar Latvijas Republikas Ministru Kabinetu varēs sazināties, izmantojot bezmaksas informatīvā tālruņa līniju 80000120. Tā sāk darboties no 2012. gada 28.marta. Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane informē: „Lai atvieglotu iedzīvotāju saziņu ar Ministru kabinetu, esam ieviesuši bezmaksas informatīvā tālruņa līniju. Tāpat šī gada laikā spersim nākamo soli uz priekšu klientorientētas saziņas nodrošināšanā un ieviesīsim arī skype tehnoloģijas. Vēl viens no prioritārajiem darbiem valdības nama pieejamības nodrošināšanā būs uzlabot cilvēku ar īpašām vajadzībām pieņemšanu”.

Šī gada pirmajā ceturksnī Ministru kabinetā un Valsts kancelejā ir saņemts 741 fizisko un juridisko personu iesniegums, no tiem 687 adresēti premjeram un valdībai, uzklausīti 50 apmeklētāji, kā arī saņemti vairāk nekā 1800 interesentu zvani.

Vēstulēs, telefona zvanos un tikšanās laikā iedzīvotāji pauduši viedokli par izglītības un veselības jomu, interesējušies par tādām tēmām kā referendums, nekustamā īpašuma nodoklis, nodokļu deklarācijas iesniegšanas kārtība; iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieturēšana, sociālās palīdzības sniegšana, u.c. Iedzīvotāji nav vienaldzīgi arī par politiskajiem procesiem valstī, saņemti arī priekšlikumi normatīvo aktu izmaiņām.

Lai uzlabotu apmeklētāju apkalpošanu, ikviens ir aicināts izteikt viedokli aptaujā par pieredzi saziņā ar Valsts kanceleju.

Valsts kanceleja nodrošina Ministru kabinetam, Ministru prezidentam un Valsts kancelejai adresēto iesniegumu izskatīšanu, apmeklētāju pieņemšanu un uzziņu sniegšanu pa tālruni.

Informācijas avots: http://www.mk.gov.lv/

Saistītie raksti: Bezmaksas SMS

One Response to Ministru kabinetu turpmāk varēs sazvanīt izmantojot bezmaksas tālruņa līniju 80000120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.




Jaunākie raksti